Profil​

RM Spaantagning har udført automatdrejning og fræsning af mindre emner og komponenter i over 25 år. En opdateret og godt vedligeholdt maskinpark sikrer produktion fuldautomatisk 24 timer i døgnet.

I 2018 solgte de to grundlæggere Hans Jørgen Johansen og Jørgen Knap aktiemajoriteten til et konsortium af investorer under Executive Capital og Peter Sørensen.

I dag udgøres ledelsesteamet af Peter som direktør og Frederik Jensen som produkt specialist.

RM har fulgt med udviklingen og producerer kvalitetsprodukter effektivt og under høj grad af automatisering - også komplekse emner med en høj sværhedsgrad.

Fokus på medarbejderinvolvering, kvalitet og et godt arbejdsmiljø har tiltrukket og fastholdt kompetente medarbejdere. Det giver udbyttesrige samarbejdsrelationer internt og ud omkring kunderne.​

"Lean og kvalitetssikring er en naturlig del af vores hverdag. Men korte leveringstider og rettidighed er også. Vi tillader os at kalde os specialister på vores områder".

- Peter Sørensen, direktør

"Vi arbejder løbende med effektivisering og optimal udnyttelse af maskinerne. Og vi er ofte i dialog med kunderne om at finde optimal produktionsteknik, der tilgodeser deres specifikke emnekrav".

- Frederik, produkt specialist

Har du spørgsmål til produkter, maskiner ​eller andet, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt